Wat is jouw dagelijkse goesting? Of wisselt die?

Wat we allemaal gemeen hebben? We houden van lekker eten. Maar wat jij op tafel zet, verschilt van wat de buren doen. De ene gaat steevast voor de degelijke Belgische keuken, terwijl de andere zweert bij makkelijke en snel te bereiden gerechten. Wat je dagelijkse goesting ook is: hier vind je gegarandeerd je gading. Ook als je het liever smaakvol en licht verteerbaar hebt.

Ontdek onze vier goestingskes en varieer naar eigen smaak!

Sfeerbeeld familietoppers

Familietoppers

Houden jij en je kinderen van de klassiekers uit de Belgische en wereldkeuken? Schuif aan bij onze familietoppers! Een heerlijke vol-au-vent, Zweedse balletjes, een malse steak met frietjes en sla ā€¦ Bij jou staat een god aan het fornuis. Kijk mee in zā€™n kookboek!

Sfeerbeeld veggie all the way

Veggie all the way

Smaakvol je honger stillen? Daarvoor heb jij geen vlees, vis of kip nodig. Knap! In ons aanbod vind je keer op keer lekkere maaltijden die alle elementen bevatten om je fit te voelen. En die jouw ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleinen.

Bekijk de gerechten
Sfeerbeeld goed in je vel

Goed in je vel

Vind je gezond eten een opgave? Een beetje zoals op dieet gezet worden? En blijft het bij jou, ondanks alle goede voornemens, toch vaak een bevlieging? Waardoor lichaam en geest meer op de schommel gaan dan je lief is?

15gram bedacht vier nieuwe, koolhydraat-arme recepten waarmee je op een duurzame en stabiele manier lekker in je vel komt te ā€“ of blijft ā€“ zitten.

Het uitgangspunt? Weinig koolhydraten en veel groenten. Die verbergen veel meer smaakvolle geheimen dan je vermoedt. Een greep uit het aanbod van de koolhydraatvervangers?

  • Heerlijke pastinaak- of broccolipuree zonder aardappelen.
  • Courgetti als vervanger van pasta
  • Bloemkoolrijst ipv witte rijst


Steeds te combineren met een stukje vlees, vis of veggie!

Je merkt het al: je hoeft niet op je honger te zitten als je gezond wilt eten of afvallen. Start hier en nu jouw nieuwe culinaire levensstijl!

Bekijk de gerechten
Sfeerbeeld snel klaar

Snel klaar

Leef je tegen de tijd? Maar heb je toch de gezonde gewoonte om regelmatig zelf lekker te koken? Deze gerechten zet je in een mum van tijd zonder gegoochel op tafel. Neem een kijkje in de trukendoos.

Bekijk de gerechten