Snelle kipgerechten voor elke dag

Een lekker stukje kip, klaar in 25 minutenHoe combineer je een druk leven met lekker en gezond koken en eten? Wij breken er dagelijks ons hoofd over! Bij 15gram hebben we er onze missie van gemaakt om recepten te ontwikkelen die zowel lekker, gezond én bovendien snel klaar zijn.

Na veel research, testen en vooral proeven proeven proeven kunnen we met trots dit nieuwe gratis kookboekje presenteren met één van onze favoriete ingrediënten in de hoofdrol: Snelle kipgerechten.

Omdat we weten dat er niet veel tijd is tussen het thuiskomen van je werk en het moment dat je weer moet vertrekken naar de sportschool, een hobby, de avondspits met de kinderen... Omdat we weten dat microgolfmaaltijden nu eenmaal minder lekker (en gezond!) zijn. Omdat wij ook houden van weinig afwas... Maak ook omdat we weten dat (bijna) iedereen van kip houdt!

In "Snelle kipgerechten" hebben we 25 heerlijke recepten met kip in 5 thema's opgedeeld:

Pasta: een lekkere pasta, dat smaakt altijd. Kip en pasta is een heerlijke combinatie, daar twijfel je vanaf nu niet meer aan!
Lichte gerechten: kipfilet is lekker mager vlees dus ideaal voor wie wat op zijn lijn let of gewoon graag gezond wil eten.
Salades: we blijven nog even op de gezonde toer en maken 5 heerlijke lichte salades met kip.
Comfort food: kip doet ons ook terugdenken aan onze kindertijd. 5 gerechten met kip waar je het lekker warm van krijgt, van echte klassiekers tot nieuwe ontdekkingen.
Aziatisch: de Aziatische keuken is razend populair! In Azië weten ze als de beste hoe je een lekker kippetje klaarmaakt.

Overtuigd? Download nu het kookboekje volledig gratis! Bewaar de pdf op je smartphone of tablet, of print het uit en bewaar het in je keuken. Waar wacht je nog op?

Vul hieronder jouw e-mailadres in om 'Snelle kipgerechten' gratis te ontvangen