Pizzabaguette quattro stagioni

Pizzabaguette quattro stagioni

Pizzabaguettes zijn een heerlijke en originele manier om snel pizza klaar te maken. Je kan ze ook gemakkelijk beleggen met jouw favoriete toppings. We gaan voor rijkelijk belegde pizzabaguettes quattro stagioni met hamblokjes, ui, champignons en olijven. Klaar in 15 minuten bovendien, smullen maar!

Ingrediënten

Ingredientfoto
stokbroodje
Ingredientfoto
champignon
Ingredientfoto
mozzarella
Ingredientfoto
ui
Ingredientfoto
zwarte olijf
Ingredientfoto
tomaten­passata
Ingredientfoto
hamblokje
Ingredientfoto
gedroogde oregano

Bereidingswijze

  • Voor je begint te koken: verwarm de oven voor op 200 °C. Haal de ingrediënten uit de koelkast. Leg een snijplank en mes klaar.
  • Snij de stokbroodjes in de lengte in twee, bestrijk de snijkant met de olijfolie. Kruid met peper en zout. Leg de broodjes 5 minuten op een rooster in de oven.
  • Snij ondertussen de champignons in plakjes. Snij de mozzarella in blokjes. Snij de ui in ringen. Halveer de olijven.
  • Haal de broodjes uit de oven. Bestrijk ze met een dun laagje passata. Beleg ze met de champignons, uiringen, olijven en hamblokjes. Verdeel er de blokjes mozzarella over en strooi de oregano erover. Zet 8-10 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Haal de broodjes uit de oven en serveer.

Ingrediënten voor 2 personen

  • 2 stokbroodjes
  • 125 g champignons
  • 1 bol mozzarella
  • ½ ui
  • 30 g zwarte olijven
  • 250 ml tomaten­passata
  • 100 g hamblokjes
  • 1 kl gedroogde oregano

Uit jouw keuken

  • 2 el olijfolie
  • peper en zout

Voedingswaarden per portie

  • Calorieën 862 kcal
  • Koolhydraten 95.58 g
  • Suikers 7.67 g
  • Vetten 36.52 g
  • Verzadigde vetten 12.9 g
  • Eiwitten 36.44 g
  • Vezels 9.86 g

Allergenen Gluten, Lactose. Kan sporen bevatten van andere allergenen.