Aziatische vispapillot met paksoi en gember

Zo veel smaak en geur, in een heerlijk dampend pakketje! We maken zalige Aziatische vispapillotten met paksoi, champignons en een geweldig lekker sausje. Heel gemakkelijk om te maken, met een fantastisch geurig resultaat. Geniet ervan!
Ingrediënten

champignon

paksoi

limoen

knoflook

gember

rode chilipeper

sojasaus

witte visfilet

lente-uitje

sesamzaad
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 °C of steek de barbecue aan.
- Borstel de champignons schoon en snij ze in plakjes. Snij de paksoi in reepjes. Pers het sap van de aangegeven hoeveelheid limoen. Pers de knoflook. Schil en rasp de gember. Snij de aangegeven hoeveelheid rode chilipeper in fijne ringen.
- Doe de sojasaus, plantaardige olie, het limoensap, de geperste knoflook en geraspte gember in een kommetje en meng goed.
- Neem per persoon een stuk aluminiumfolie en verdeel hierover de plakjes champignons. Leg hierop een stuk visfilet. Leg de paksoi reepjes ernaast. Giet er het sausje over. Leg er de chilipepers bij (gebruik minder als je niet van pittig houdt).
- Maak de pakketjes stevig dicht zodat er geen vocht of stoom kan ontsnappen. Leg de papillotten in een ovenschaal en zet 25 minuten in de oven of leg op de barbecue.
- Snij de lente-ui in ringen. Maak de papillotten open, strooi er de lente-ui en het sesamzaad over en serveer.
Ingrediënten voor 2 personen
- 250 g champignons
- 1 paksoi
- ½ limoen
- 1 teentje knoflook
- 20 g gember
- ½ rode chilipeper
- 2 el sojasaus
- 2 witte visfilets
- 1 lente-uitje
- 1 el sesamzaad
Uit jouw keuken
- 2 el plantaardige olie
Voedingswaarden per portie
- Calorieën 381 kcal
- Koolhydraten 9.89 g
- Suikers 4.57 g
- Vetten 20.8 g
- Verzadigde vetten 3 g
- Eiwitten 35.9 g
- Vezels 7.68 g
Allergenen Gluten, Soja, Vis, Sesam. Kan sporen bevatten van andere allergenen.